ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА БАБИНИ ЗЪБИ + ГИНКО БИЛОБА 100мл.

ТИНКТУРА БАБИНИ ЗЪБИ + ГИНКО БИЛОБА 100мл.

Формулата съдържа екстракти от растенията Трибулус Терестрис и Гинко Билоба. Трибулусът е популярна билка известна още под имената трибестан и бабини зъби, която вирее дори в България, но не само това – българският трибулус е с изключително високо съдържание на активните сапонини, отговорни за действието на растението. Гинко Билоба е познато от векове със своите лековити способности. Дървото достига голяма височина и изобилства от полезни вещества, сред които гинколиди и билобалиди.

Продуктът представлява комбинация от две високоефективни растения – Трибулус и Гинко Билоба. Течната форма на добавката води до по-бързи резултати, следствие на ускореното абсорбиране на активните съставки.

Ползи от Трибулус + Гинко:

 • Повишава силата и енергията;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Подпомага мисловната дейност;
 • Намалява умората;
 • Регулира хормоналните нива;
 • При мъжете повишава тестостерона;
 • Увеличава мускулната маса;
 • Намалява отлагането на мазнини;
 • Подобрява здравето на простатата;
 • Антиоксидантни качества;
 • Повишава плодовитостта.

Как действа Трибулус с Гинко Билоба?

Трибулус Терестрис притежава способността да регулира хормоналните нива при жените и да оптимизира нивата на тестостерон при мъжете. Именно последните са най-честите потребители на Трибулус. Причината е, че екстрактът от билката покрива най-важните страни от живота на мъжа – психически и физически. Подобрява сексуалната активност, увеличава мускулната маса, повишава силата и издръжливостта, намалява умората, повишава самочувствието. Действа чрез оказване на стимул върху естественото производство на тестостерон, което подобрява здравето на простатата, подобрява еректилната функция и увеличава издръжливостта.

Гинко Билоба притежава мощни антиоксидантни свойства, подобрява паметта и яснотата на мислите. Подобрява концентрацията, което от своя страна повишава работоспособността и ефекта от тренировките. Защитава от свободните радикали, като предпазва клетките от увреждане. Укрепва имунната система, но най-популярното качество на Гинко Билоба е подобряването на оросяването на мозъка и крайниците с кислород.

С напредване на годините, ежедневният стрес и заболяванията, тялото има все по-голяма нужда от подкрепа за справяне с външните агресори – свободните радикали. Гинко Билоба оказва мощна протекция върху клетките като забавя стареенето, държи ума буден и ясен, намалява усещането за студени крайници и липса на концентрация.

Всяка доза от 3 мл. съдържа 480 мг екстракт от Трибулус Терестрис и 120 мг екстракт от Гинко Билоба.

Употреба:

След 30-годишна възраст – 3 мл. (1 капачка) се приема 2x дневно на равни интервали. Приемайте 2 месеца с почивка 2 седмици, след което може да повторите.

След 40-годишна възраст – 3 мл. (1 капачка) 3x дневно на равни интервали. Тази схема се изпълнява само през първия месец. Следващите месеци се приема 2x1 доза (3 мл.).

След 50-годишна възраст – 3 мл. (1 капачка) 3x дневно за целия период на приема – 2-3 месеца.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

 • Производител: Български Био Продукт
 • Код на продукта: ТИНКТУРА БАБИНИ ЗЪБИ И ГИНКО БИЛОБА 100мл.
 • Наличност: В наличност
 • 28.00 лв.