ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА БЯЛ ИМЕЛ

ТИНКТУРА БЯЛ ИМЕЛ

 Естествен билков екстракт от пъпки Лечебното растение бял имел.

Бели имел (Viscum албум,  семейство сандалово дърво  - Santalaceae, SK: Imelo бяло). Горчивият имел подобрява кръвообращението и ензимната функция на панкреаса. Те също така помагат при склеротични промени, сърдечна недостатъчност и онкологични диагнози.

Съгласно Регламента на Европейския парламент не трябва да споменаваме всички ефекти, които има тинктурата

 

Дозировка: 3 пъти на ден по теглото - За всеки килограм от теглото по една капка за деня.

Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмачки.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • 9.00 лв.