ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА ХАМАМЕЛИС ВИРДЖИНИЯ ПРИ ХЕМОРОИДИ

ТИНКТУРА ХАМАМЕЛИС ВИРДЖИНИЯ ПРИ ХЕМОРОИДИ

ТИНКТУРА ХАМАМЕЛИС ВИРДЖИНИЯ ПРИ ХЕМОРОИДИ, 50 мл

Хамамелис е билка, която действа благоприятно върху функциите на венозната система и подкрепя диетичните режими при склонност към разширени и болезнени кръвоносни съдове, включително в областта на ануса.

Приложение: Перорално - по 15-20 капки, три пъти дневно, 10-15 минути преди хранене в 100 мл вода. Външно - 50 мл Tincture Hamamelis се смесва с 400 мл лек хидратантен крем. 2 пъти дневно се втрива по 1 ч. л. крем в проблемните зони /При кървящи хемороиди да не се използва външно!/.

Състав: 1 ml съдържа 1 ml тинктура от хамамелис 1:5, еквивалентен на 200 mg билка хамамелис вирджиния. Етанол 66% об./об.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца!


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • Производител: HERBALPHARMA
  • Код на продукта: ТИНКТУРА ХАМАМЕЛИС ВИРДЖИНИЯ 50 мл
  • Наличност: В наличност
  • 8.00 лв.