ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

Тинктура Клей (Прполис)100 мл

Тинктура Клей (Прполис)100 мл

Клеева тинктура

Показания:
Действа бактерицидно и болкоуспокояващо. Стимулира имунната система.

Действие и предназначение:
Хранителна добавка, която е източник на биоактивни вещества (биофлавоноиди, органични киселини: канелена, кафеена, ферулова, бензоена киселини и др. и техни алкохоли, феноли, алдехиди и естери, минерални съединения и витамини и др.). Te имат противовъзпалително, антибактериално, антивирусно и регенериращо действие.
Хранителната добавка стимулира имунната система и увеличава естествената защита на организма срещу вируси и бактерии при простуда.

Подкрепя:
Имунната система на организма въздейства върху структурата и функциите на храносмилателната система, костната, мускулната и нервната тъкани.
Хранителната добавка не води до дисбактериоза в червата.
Дълготрайното й приложение не предизвиква поява на резистентни форми на микроорганизмите, т.е не се стига до приспособяване към нея.

Състав: Пчелен клей в етанол.

Начин на приготовление и употреба:
До 10 капки за лица под 12 години и до 20 капки за възрастни се разреждат в 50 мл. вода или мляко, които се приемат 3 пъти дневно 1/2 - 1 час преди хранене.
Да не се превишава препоръчаната доза.

Предупреждение:
Продуктът не се препоръчва при деца до 3 години, бременни и кърмещи жени, при хора с мултиплена склероза, автоимунни заболявания, ХИВ и СПИН.
Да не се приема от лица с непоносимост към прополис и с алергии към растителни продукти.
При остри и хронични заболявания се налага комбинирането с лекарствени средства след консултация с Вашия лекуващ лекар.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • Производител: HERBALPHARMA
  • Код на продукта: Клеева Тинктура 100мл
  • Наличност: В наличност
  • 10.00 лв.