ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА КРАФТомакс 100мл

ТИНКТУРА КРАФТомакс 100мл


Приложение :

Общо укрепваща тинктура включваща в състава си 4 вида билки за ежедневна профилактична продължителна употреба с цел повишаване защитните функции на организма и засилване на имунната система. Основната съставка копривата (Urtica dioca) е един от най-богатите източници на железни съединения водещи до повишаване стойностите на хемоглобина и броят на еритроцитите в кръвта, повлияваща благоприятно и върху обмяната на веществата чрез тонизиращо си действие. Сходно комплексно действие поради богатото съдържание на биологично активни вещества с разнородна структура проявяват плодовете на шипката (Rosa canina). Високото съдържание на витамин С определя антихеморагичното й действие. В комбинация с чесъна (Allium sativum) забавя отлагането на атероматозни маси в кръвоносните съдове. Благодарение съдържанието на витамин А, В и Р се повишава устойчивостта на организма при заболявания и влиянието им върху ретикуло-ендотелната система, детоксичната способност на черния дроб, диуретичното действие. в допълнение към горните съставки е добавен и екстракт от сладник.

 

Състав:

Коприва (folia Urticae), шипка (fructus Rosae), сладник (Glycyrrhiza glabra) и чесън (bulbus Allii sativi).

 

Предимства:

100% натурални съставки;

Без свързващи вещества, антислепващи агенти и коагуланти;

Без консерванти и стабилизатори;

Лесна дозировка и приложение;


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • 24.00 лв.