ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА НЕВЕН, ТУРТА, КОТЕШКА СТЪПКА, БЯЛ РАВНЕЦ

ТИНКТУРА НЕВЕН, ТУРТА, КОТЕШКА СТЪПКА, БЯЛ РАВНЕЦ

ТИНКТУРА ОТ НЕВЕН, ТУРТА, КОТЕШКА СТЪПКА И БЯЛ РАВНЕЦ 100 мл.

Предназначение:
Повлиява благоприятно на пикочо-половата система и помага на женския организъм да се освободи от разнородни образувания и др. Тази тинктура е най-успешната комбинация, която допринася за отстраняването на всякакви дисфункции и проблеми на пикочо-половата система при жените. Налице са и случаи на премахване на образувания от неприятен характер и при мъжете. Има изключително силно противовъзпалително действие и може да се приема профилактично по веднъж на ден, за да се предотврати появата на бъдещи проблеми. Подходяща е за профилактика преди лечение.

Състав:

    Воден екстракт от:
        Турта (7,5 мл);
        Невен (7,5 мл);
        Бял равнец (7,5 мл);
        Котешка стъпка (7,5 мл);
    Етилов алкохол.

Начин на употреба: В чаша с вода разтворете 1 мл. (20 капки) и пийте 3 пъти на ден. Препоръчителната дневна доза е 3 мл.

Предупреждение:
Да не се предозира.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Съхранение: На сухо място, далеч от слънчева светлина и без достъп на деца.

Опаковка: 100 мл.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • Производител: Български Био Продукт
  • Код на продукта: ТИНКТУРА НЕВЕН, ТУРТА, КОТЕШКА СТЪПКА, БЯЛ РАВНЕЦ 100МЛ.
  • Наличност: В наличност
  • 12.60 лв.