ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

Тинктура СТРАШНИЧЕ

Тинктура СТРАШНИЧЕ

Тинктура СТРАШНИЧЕ

Съдържание: Стрък страшниче (Asplenium trichomanes) 30 g. етанол, 26-32 об. % до 100 ml.

Използва се при: страх, уплаха, стресови състояния, страхова невроза, нервни сривове, депресии, главоболие, високо кръвно налягане, напикаване, косопад.

Начин на приготвяне и употреба: Сутрин и вечер по 10-15 капки от екстракта се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват на глътки преди хранене. Приема се в продължение на 20 дни, след което се прави пауза от 3 дни, отново започва приемането и по този начин се редува до свършването на екстракта. За деца до 10 години: по 3-4 капки сутрин и вечер.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Да не се използва за заместител на разнообразното хранене!

Особености: Не се препоръчва за приемане от бременни и кърмачки!
Без лекарско предписание!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • Производител: HERBALPHARMA
  • Код на продукта: Тинктура СТРАШНИЧЕ 100мл.
  • Наличност: В наличност
  • 22.00 лв.