ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА 12 ЧУДОДЕЙНИ БИЛКИ

ТИНКТУРА 12 ЧУДОДЕЙНИ БИЛКИ

Съставки в препоръчителен дневен прием: воден екстракт от златен корен/2мл./,водна леща/2мл./, реси леска/2мл./,бабини зъби /2мл/,мащерка /2мл./ ,сладък корен /2мл./, жълт кантарион /2мл./, бял равнец/2мл./, липа /2мл./ ,акация /2мл./,маточина/2мл./ ,лавандула/2мл./.

Приложение: благоприятно повлиява на жлезите с вътрешна секреция,регенерира клетките в тялото,съня,имунната и нервната система и други.

Препоръчителна доза от продукта за дневен прием.

20 капки на ден разтворени в чаша вода 3 пъти на ден.

Предупреждение:  Да не се превишава препоръчителната дневна доза, продуктът да не се използва за заместител на разнообразното хранене, да се съхранява на място, недостъпнао за малки деца.

Условия за съхранение: Съхранение на сухо място далеч от слънчева светлина.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • 16.00 лв.