ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА БЯЛ ПЕЛИН -храносмилателна система

ТИНКТУРА БЯЛ ПЕЛИН -храносмилателна система

Действие: Благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт и на целия организъм. Противопаразитно действие.
 
Състав за 1 мл. продукт: 250 мг. Пелин , Етанол 66% об. / об.
Начин за употреба: Приема се перорално, по следната схема: 1-ви ден - 1 капка в 100 мл. вода, 2-ри ден- 2 капки в 100мл. вода. По същия начин до ден 14, като на всеки следващ ден капките се увеличават с една. Дните 15 и 16 се приемат 90 капки, разтворени в 200 мл. вода. След 17-тия ден се употребява профилактично по 30-60 тинктурни капки, по един път на седмица за профилактика.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва от бременни, кърмачки и лица под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Продукт на Български Био продукт
100 мл.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • 8.00 лв.