ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА- при женски заболявания

ТИНКТУРА ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА- при женски заболявания

ТИНКТУРА ОТ ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА, TINCTURA TRIFOLII PRATENSAE, 50мл
За хормонален баланс

Настойката от стръкове червена детелина подпомагаща, диетичните режими при преодоляване на простудни състояния, придружени от суха, непродуктивна кашлица.

Съдържание:  етанолова настойка (50 об. % алкохол) от стръкове червена детелина (Trifolium pratense). В 1 мл- 30 мг активна субстанция.

Приложение: подобрява функцията на женските полови хормони;  използва се в подкрепа на диетичните режими при възстановяването функциите на организма след продължително приемане на антибиотици кортикостероиди и други медикаменти. Коригира неприятните вегетативни реакции, придружени с прилив на топли вълни, повишаване на артериалното налягане и пр . вперименопаузата и климакса и симптомите на праменструалния синдром.

Начин на употреба: 3 пъти дневно по 20 капки (1 мл) с 50 мл вода на гладно. В началото на простуда може и през 30 минути по 20 капки.

Препоръки: Не се препоръчва при бременност.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • 5.40 лв.