ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА ГИНКО БИЛОБА -нервна система -

ТИНКТУРА ГИНКО БИЛОБА -нервна система -

ТИНКТУРА ГИНКО БИЛОБА, 50 мл
Ginkgo bilobae

Състав: етанолова настойка (70 об. % алкохол) от листа гинкго билоба (Fol. Ginkgo bilobae), стандартизирана за  24% съдържание на флавоноиди.
В 1 мл се съдържа 35  мг активна субстанция от листа на гинко билоба.

Листата на гинкго билоба са известни с благоприятния си ефект върху кръвообращението поради ккоето успешно се използват в подкрепа на диетичните режими при склонност към световъртежи, шум в ушите, слединсултни състояния, разширени вени и хемороиди.

Едно от растенията за които е доказан блестящ  ефект при болестта на Алцхаймер.
С негова помощ възстановяването след прекарани мозъчни инсулти е много бързо.

Употреба: 3 пъти дневно по 20 - 40 капки (1 мл) с 50 мл вода, на гладно. В препоръчаните дози настойката няма странични ефекти.

Български Био Продукт  – Тинктура ГИНКО БИЛОБА  е хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Български Био Продукт – билкова тинктура не е лекарствено средство и не може да се използва като заместител на предписаната от Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • 7.00 лв.