ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА КОТЕШКА СТЪПКА 100 мл

ТИНКТУРА КОТЕШКА СТЪПКА 100 мл

Тинктура Котешка стъпка

Продуктът действа благоприятно при проблеми с простата, гинекологични и кожни заболявания.
Билката котешка стъпка има съставки, които имат възстановително и стимулиращо организма действие и повлияват много добре циркулацията на кръвта. Тя още е известна със силно противовъзпалителните си свойства, заради което намира приложение при наличие на различни възпалителни процеси в организма.

Действие:
Оказва благоприятно въздействие при гинекологични заболявания, цистит, подобрява дейността на кръвоносната система, бъбречно уринарния тракт, кожни заболявания, пърхот.


Прием и дозировка: 3 пъти на ден се приемат по 20 капки разтворени в течност.

Дневен прием: 60 капки.

Съдържание: 1 мл съдържа: алкохолно - воден екстракт със съдържание на алкохол 66 % об./ об., съответстващ на:
Котешка стъпка - 200 мг.

Важно:
Да не се използва от хора със сърдечни проблеми.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • Производител: HERBALPHARMA
  • Код на продукта: ТИНКТУРА КОТЕШКА СТЪПКА 100 мл
  • Наличност: В наличност
  • 12.00 лв.