ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА ЗЕЛЕНО КАФЕ- отслабване -

ТИНКТУРА ЗЕЛЕНО КАФЕ- отслабване -

Български Био Продукт – тинктура Зелено Кафе ободрява и тонизира. Спомага за намаляване на теглото и стимулира диурезата.

Продуктът оказва положително въздействие върху антиоксидантните и отделителни процеси в организма. Зеленото кафе е натурален източник на хлорогенна киселина, която е мощен антиоксидант, редуцира абсорбцията на захари в стомашно-чревния тракт, стимулира метаболитната активност на черния дроб и увеличава отделянето на излишните течности от организма, а с тях и на натрупаните токсини. Тинктурата е подходяща за използване от активно спортуващи. Да се приема преди тренировка.

Съставки: стандартизиран етанолов екстракт (62-68%) от зелено кафе /робуста/.

Нетно количество: 100мл

Продуктът е изцяло натурален, без добавени консерванти, ароматизатори, оцветители и овкусители.

Дозировка:  40 капки, разтворени в около 50-100мл минерална вода или сок, от 2 до 3 пъти на ден;

Препоръчвана доза за дневен прием – 80-120 капки, еквивалент съответно на 750-1125mg зелено кафе

*Да не се използва от лица под 18г., бременни и кърмещи жени, както и от хора, страдащи от високо кръвно налягане. Да не се приема вечер.

*Български Био Продукт – Тинктура Зелено Кафе е хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Български Био Продукт – билкова тинктура не е лекарствено средство и не може да се използва като заместител на предписаната от Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • 15.00 лв.