ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

Тинктура ДЕБЕЛЕЦ

Тинктура ДЕБЕЛЕЦ

Съдържание: листа от Дебелец (Sempevivum Leucanthum panc), 50 g. етанол 26-32 об. %. 100 ml.

Използва се при: изгаряния, опарвания, мазоли, брадавици, херпес зостер, ужилвания от насекоми, сърбежи и парене на очите, болки в ушите, глисти и метили, диабет, имуностимулатор.
Помощно средство при туморни и ракови заболявания.

Начин на приготвяне и употреба: Сутрин и вечер преди хранене се приемат по 10-15 капки, разтворени в 50 мл. вода. Приемат се в продължение на 20 дни, след което се прави пауза от 3 дни, отново продължава приемането и по този начин се редува.

Особености: Да се спазват точно дозите за приемане! Превишаването им може да доведе до нежелателни странични ефекти! Без лекарско предписание! Може да се прилага профилактично 2 пъти годишно.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • Производител: HERBALPHARMA
  • Код на продукта: Тинктура ДЕБЕЛЕЦ 100мл.
  • Наличност: В наличност
  • 22.00 лв.