ПРОМОЦИЯ! КУПИ ЕДИН ПРОДУКТ И ПОЛУЧИ ОЩЕ ЕДИН КАТО ПОДАРЪК ОТ НАС!

ТИНКТУРА ТУРТА, при женски заболявания

Ново ТИНКТУРА ТУРТА,  при женски заболявания

Препоръчва се за:

  • профилактика на дейността и състоянието на женската полова система;
  • миома на матката;
  • киста на яйчника;
  • оказва положително действие върху състоянието на кожата;

 – Тинктура Турта оказва положително въздействие върху състоянието и функциите на органите на женската полова система и влияе благоприятно върху кожата.Има антивъзпалително, общоукрепващо и тонизиращо действие. Влияе благоприятно при пролиферативни процеси на женската полова система. Благодарение на високото си съдържание на каротини оказва положително влияние и върху зрението.

Съставки: стандартизиран етанолов екстракт (62-68%) от турта /Tagetes Erecta/

Нетно количество: 100мл

Изцяло натурален продукт. Не съдържа оцветители, ароматизатори и консерванти.

Дозировка: 40 капки, разтворени в около 50-100мл минерална вода или сок, 2 пъти на ден;

 

*Ако сте бременна, попитайте Вашия лекар дали може да приемате продукта.  тинктура Турта е хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Билкова тинктура не е лекарствено средство и не може да се използва като заместител на предписаната от Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Билковите тинктури произведени от “Български Био Продукт “ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.
 

Билковите тинктури са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
 

Продуктите  са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.
 

Препоръчваме Ви да се консултирате с квалифициран лекар в областта на здравеопазването, преди да използвате билкови продукти, особино ако сте бременна, кърмачка или ползвате медикаменти.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лв.
 

  • 7.00 лв.